Преди по-малко от месец Цвети Пиронкова успя да изненада всички свои фенове, като съвсем неочаквано разкри, че е станала майка за втори път. Щастливата новина обяви самата тя в профила си в Instagram.

Цветана Пиронкова и новината за раждането на второто ѝ дете

Голямата и неочаквана новина на Цвети Пиронкова

Родната тенисистка успя да изненада всички

"Добре дошъл, Виктор! През изминалата нощ, на бял свят се появи нашето второ момченце! Чувстваме се добре, щастливи и благодарни", написа тогава родната тенисистка под кратко видео на малкото краче на новороденото ѝ детенце.

34-годишната Цвети Пиронкова и съпругът й - бившият футболист Михаил Мирчев, имат още един син Александър, който се роди на 27 март 2018 г.

Сега, няма и месец след раждането, Цвети Пиронкова реши да ни направи част от първата семейна разходка на новородения ѝ син. Тя качи няколко снимки в социалната мрежа, на които ги виждаме всички щастливи заедно да разхождат малкия Виктор в бебешката количка. 

Цвети Пиронкова и зимните забавления на тенисистката в снега

С кого се забавлява в снега Цвети Пиронкова

Страхотна компания за снежни приключения

Не можем да не обърнем внимание, че Цвети изглежда в отлична форма толкова скоро след раждането и по всичко личи, че се наслаждава на лятото в компанията на любимите си момчета. 

"Казват, първите преживявания винаги са специални. Първите стъпки, думи, целувка, любов, постижения. Рядко обаче ги осъзнаваме докато се случват, а по-нататък по житейския ни път тези моменти са вече само спомен. С годините и опита, който събирам от живота се понаучих да забавям темпото, да осъзнавам и да изживявам мига СЕГА, а не да препускам към следващия, вечно преследвайки някакъв идеал, който не съществува. Има тук и сега. Първа разходка на Виктор. Лято. Залез. Ние", написа под кадрите родната тенисистка.