Свикнали сме новините, свързани с Мадона, най-често да са провокативни, защото точно такъв е и имиджът на изпълнителката.

Антъни Чиконе, Мадона и новината смъртта на един от братята ѝ

Голямата загуба за Мадона

Новина, трудна за приемане

Тя рядко показва чувствителната си страна, но такава със сигурност има. Разбираме го от профила ѝ в Instagram, където сподели серия от снимки от помещението, в което съхранява свои рокли и реквизити от концерти и участия през годините.

Мадона пише, че всеки път, когато отиде на това място, си спомня за всички 40 години, които е прекарала с музиката и на сцената. Покрай всички дрехи се сеща ѝ за майка си - Мадона Луиз Фортин, която умира през 1963 г. от рак на гърдата.

"Помня, че когато бях малко момиче, на майка ми винаги ѝ беше студено. От части защото беше болна, но и защото никога нямаше палто."

Мадона пояснява, че майка ѝ е харчела малкото пари, които е имала, за да може децата ѝ да са облечени и да имат якета. "Помня как стоях навън и чаках училищния автобус с майка ми, която трепереше от студ посред зима."

Години по-късно, когато вече е била известна изпълнителка с успешна кариера, леля ѝ е казвала, че сега може да купи на майка си всички палта, която тя приживе не е можела.

"Всеки път, когато облека някое невероятно палто, се сещам за майка ми. Надявам се, че харесва вкуса ми за костюми. Но най-вече се надявам да ѝ е топло", завършва Мадона.