Том Круз е прословут с това, че предпочита сам да изпълнява каскадите във филмите, вместо да използва дубльори - независимо от опасностите, които крият тези сцени.

Том Круз, "Мисията невъзможна 7", интервюто му за Empire и една от най-опасните му каскади

Една от най-опасните каскади, които Том Круз е правил

В "Мисията невъзможна 7" актьорът ще надмине себе си

Наскоро приключиха и снимките на "Мисията невъзможна 7", най-дълго чаканият филм в историята на поредицата. Ако всичко върви по план, премиерата ще бъде през септември догодина.

Но 59-годишният главен актьор явно е набрал скорост и въобще няма намерение да си дава почивка, а направо скача в снимките на следващата част от блокбастъра.

"Мисията невъзможна 8" се очаква да излезе не по-рано от 2023 г., но Том Круз вече работи по каскадите. По този повод наскоро е засечен да лети с Boeing Stearman Model 75 от 1943 г. около летище "Дъксфорд" в Кеймбриджшър, Великобритания.

Това е самолет от Втората световна война и, сам по себе си, не е от най-благонадеждните модели за опасни номера във въздуха.

Но Круз няма страх от този вид летателни средства. Защото и в предстоящия "Топ Гън: Маверик", ще го видим да пилотира. При това в сцена, каквато досега не сме виждали на голям екран, както самият той обещава.

Филмът за Маверик "трябва да излети този декември", поне така пише Том Круз пише в Instagram. Но актьорът още в самото начало на снимките предупреждава студиото: "Не знаете колко труден ще бъде."

Том Круз и как е кацнал с хеликоптер в двора на английско семейство

Когато Том Круз кацне в двора ти

Актьорът обича да изненадва хората

И има предвид екстремните въздушни каскади, за които дори твърди, че едва ли някой някога ще направи отново, съобщават още от FOX28.