В края на миналата година Том Круз си навлече гнева на доста хора, след като беше разпространен запис, на който се чува как крещи на хора от екипа заради неспазване на протоколите за безопасност.

Том Круз, наградите Златен глобус и защо актьорът ще върне спечелените от него награди

Том Круз ще върне спечелените Златни глобуси

Проблемите за наградите продължават

Но можем да кажем, че му се размине, а и след като върна трите си Златни глобуса, спечели някоя друга червена точка. А ние продължаваме да сме в очакване на "Мисията невъзможна 7".

Едно от безспорните предимства на франчайза е, че Круз изпълнява всичките си каскади сам. А те понякога са наистина опасни...

В интервю за Empire актьорът разкрива и коя каскада от бъдещия седми филм от поредицата е една от най-опасните, които въобще някога е дръзвал да изпълнява.

Том Круз казва, че има сцена, в която кара мотор (в такива доста сме го гледали) и трябва така да се засили, че с помощта на рампа да излети във въздуха. И щом е във въздуха, да отвори специален парашут.

Ние лично се плашим само като слушаме, но за опитен в тези неща актьор като Круз не е било особен проблем. Трябвало е обаче да бъдат съобразени доста детайли. От една страна, вятърът е бил проблем, защото, ако скоростта му е била прекалено висока, е можело да отвее и него, и мотора от рампата.

Том Круз, „Мисията невъзможна 7“ и киностудиото на територията на секретна военна база

Том Круз хвърля милиони в секретна военна база

Да видим този път какво ще стане

От друга страна, хеликоптерът, заснел каскадата, също е представлявал проблем, защото, ако е бил прекалено близо, е имало риск Круз да бъде ударен от някой камък, докато кара с пълна скорост мотора.