Заради новината за развода с Джо Манганиело последните няколко седмици определено не са от най-леките за София Вергара.

Разводът между София Вергара и Джо Манганиело - какво ново знаем

Нови подробности около развода на София Вергара

Ето какво знаем към момента

Двамата все още уточняват в съда как точно ще разделят имуществото и активите си и не изглежда така сякаш актрисата е готова да се впусне в нова връзка. Но може и да грешим.

Неизвестен източник твърди пред Heat Magazine, че за сърцето на София Вергара може да има един неочакван кандидат - Том Круз. Преди няколко месеца се говореше, че актьорът се опитва да впечатли Шакира, която също преживя тежка раздяла, но нещата не са се получили.

Всъщност Круз и Вергара са далеч от непознати, защото излизаха за кратко през 2005 г., но тогава той реши да даде шанс на любовта си с Кейти Холмс. Сега източникът твърди, че актьорът винаги е съжалявал за постъпката си и е решен да спечели отново София Вергара.

Защо Леа Ремини съди Сциентоложката църква, в която членува и Том Круз

Защо актриса съди църквата, в която членува Том Круз

Леа Ремини взема мерки

По онова време Вергара не е давала индикации, че иска сериозна връзка, а се твърди, че е била уплашена от обвързаността на Том Круз със Сциентоложката църква. Въпреки всичко, двамата са останали добри приятели, пише Marca. Не е ясно дали сега между актьорите ще се получи нещо, но твърденията са, че има точно такива индикации от страна на Круз.