Венсан Касел и съпругата му Тина Кунаки станаха родители през април. Скоро след като роди красивата Тина се върне към своята работа на модел.

Венсан Касел, бременната Тина Кунаки и една плажна фотосесия

Тина Кунаки - бременна и гола

С Венсан Касел чакат първото си бебе

Тъй като сме фенове на красивата французойка, не пропускаме нито един от работните ѝ ангажименти, които тя често споделя в социлните медии.

Освен с работата си обаче, Тина обича да се хвали и как се забавлява през свободното си време. Доказателство за това е последната ѝ секси снимка в профила ѝ в Instagram, където моделът позира предизвикателно по бански на райския плаж Апроадор, който се намира в района на Ипанема в Рио де Женейро, Бразилия.

Очевидно Бразилия е една от любимите дестинации на нея и Венсан, защото младото семейство често посещава страната. Да не забравяме факта, че двамата дори кръстиха дъщеря си Амазони, а Венсан сподели новината за раждането ѝ със снимка на Амазонската джунгла.

За момента Тина и Венсан не са споделили повече снимки от ваканцията си, но ще хвърляме по едно око на профилите им, защото се надяваме да видим не само още секси снимки не само на красивата Тиина, но и на малката Амазони на плажа до тях.

Тина Кунаки, Венсан Касел и как се закачат двамата в Instagram

Изневерява ли на Венсан Касел Тина Кунаки

Закачки или нещо друго...