Тина Кунаки и Венсан Касел са семейство за чудо и приказ, или поне в това ни убеждават със снимките, които качват в социалните мрежи. Наскоро двамата станаха родители и не спират да демонстрират голямата си любов в Instagram.

Венсан Касел, Тина Кунаки и годишнината от сватбата им

Какво празнуват Венсан Касел и Тина Кунаки

Влюбени и щастливи

Често в профила на Венсан Касел можем да видим снимка на съпругата му, придружена с няколко мили думи в текста под кадъра. Не са изключение хвалебствените коментари на актьора под различни постове на съпругата му.

Едни от последните снимки на Тина Кунаки обаче станаха повод за разпалени дискусии. Причината са палавите кадри на съпругата на Касел, на които я виждаме в хотелска стая, облечена доста провокативно.

Текстът под снимките гласи: "Румсървис", а Тина закачливо говори по телефона, похапва и пие вино. На последната снимка от серията обаче ясно се вижда, че половинката на Касел е в леглото с друг мъж.

По всичко си личи, че това са кадри от неин работен ангажимент (все пак тя е модел), но съпругът ѝ реши да се пошегува, като написа в коментар, сякаш като съвет на себе си: "Успокоооооой се".

Както може да се очаква, феновете на двойката се включиха в закачката, като много от тях написаха с усмивки, че не виждат как може човек да бъде спокоен, когато жена му му изневерява с чужд мъж в леглото.

Моника Белучи, Венсан Касел и срещата на бившите съпрузи на кинофестивала във Венеция

Какво събра Моника Белучи и Венсан Касел

И Тина Кунаки е там