Тейлър Суифт определено не е от звездите, чието името често е замесено в скандали. Но, случва се и на най-добрите...

В последното си интервю за Vogue най-скъпоплатената певица връща лентата три години назад, когато се забърка с Кание Уест и Ким Кардашиян. Повод за интригата помежду им стана парчето на рапъра "Famous".

В него той използва доста грубо обръщение към Суифт и заявява, че все още може да прави секс с нея, защото именно той я е направил известна. След излизането на песента шоубизнесът се раздели на две - едните застанаха на страната на Тейлър, а другите - плътно до Кание.

В опит да докаже, че тя му е дала съгласието си да говори така по неин адрес в песента, съпругата му Ким Кардашиян публикува чатове на Уест със Суифт. И както всяко чудо, и това отмина за три дни.

Три години по-късно обаче изпълнителката на "Shake it Off" си спомня за този момент като един от най-неприятните в живота си. Тя споделя, че тогава се е чувствала изолирана, сочена с пръст и засрамена от тълпата

"Не мисля, че има много хора, които могат да разберат какво е милиони да те мразят така шумно", казва Суифт. Именно в този период тя е осъзнала и че трябва да направи сериозни промени в живота си, защото губи контрола над него. И на първо място - да се захване веднага да прави музика, защото това е единственото й спасение.

Тейлър Суифт и кои са нейните правила за успех

Правилата за успех на Тейлър Суифт

Как се стига до върха

И докато Ким нарича Тейлър "змия" в социалните мрежи, певицата предпочита да разбие изолацията, в която двамата с рапъра са я поставили, с няколко хита. Днес мнозина не си спомнят за този грозен скандал, но за Суифт завинаги ще остане като обица на ухото.