Доста често Гуинет Полтроу попада в полезрението ни с начина, по който поддържа форма и се грижи за тялото си. Понякога обаче получава и критики от хора, които не са съгласни с методите ѝ.

Гуинет Полтроу, хранене и каква диета спазва актрисата, за да е във форма

Тайната за перфектното тяло на 50-годишната Гуинет Полтроу

Ето как го прави

Но ако това са дребни проблеми за актриса, то на главата ѝ са се стоварили доста по-сериозни. От Fox News разбираме, че Полтроу е съдена от пенсиониран офталмолог, който твърди, че през 2016 г. е пострадал по време на ски, а вината за това има именно тя.

Според Тери Сандерсън през въпросната година той е бил на почивка и е карал ски, когато основателката на Goop е връхлетяла върху него. А след това е продължила по пътя си, без да се увери дали всичко е наред.

А резултатът от сблъсъка е: четири счупени ребра, трайна мозъчна травма и загуба на радостта от живота - заради цялата тази болка. Компенсацията, която Сандерсън търси за причинените от инцидента страдания, случил се в Deer Valley Resort в щата Юта, е в размер на 300 000 долара.

Снимка 611236

Източник: GettyImages

"Полтроу стана, обърна се и избяга със ските си, оставяйки Сандерсън зашеметен, лежащ в снега и сериозно ранен", се казва в жалбата, която пострадалият е подал през 2019 г. в съда. Всъщност първоначалната сума, която Сандерсън е търсел като компенсацията е била далеч по-голяма - 3.1 милиона долара.

Самата Гуинет Полтроу отрича, че събитията са се стекли по този начин, като твърди, че Тери Сандесън всъщност е бил този, който се е врязал в нея, докато кара ски.

Изслушванията по делото вече започнаха, като от People разбираме, че се очаква като свидетели да бъдат призовани както Брад Фълчук, съпругът на Полтроу, така и дъщеря ѝ Епъл. Резултат от делото би трябвало да има до края на месеца.