Напоследък много известни личности започнаха да споделят тъмни тайни от своето минало. Един от последните примери е певицата Дъфи, която призна, че е била изнасилена, упоена и държана в плен.

Дъфи и признанието на певицата за това, че е била изнасилена

Певицата Дъфи: "Бях изнасилена, дрогирана и държана в плен"

Ето защо изчезна от музикалния хоризонт

С поредните шокиращи разкрития за живота си е и актрисата Танди Нютън, която в интервю за Sunday Times разкри, че като млада е станала жертва на сексуален тормоз.

Актрисата, която познаваме най-вече с ролите ѝ във филмите "Сблъсъци" и "2012", както и в сериала "Западен свят", разказва, че това се е случило на снимачната площадка на филма "Флирт".

"Бях на 16 и бях девствена. Психологически бях обработвана от седмици. Не се съпротивлявах, защото бях парализирана от страх. Това беше сексуално насилие", признава за горчивия си опит актрисата.

По време на интервюто с изданието, Танди си припомня и за още един инцидент, който се случва на друго прослушване за роля.

"Режисьорът ме помоли да седна с широко разтворени крака, а камерата беше позиционирана така, че да се вижда всичко под полата ми. Тогава ми каза да мисля за персонажа, с когото трябваше да водя диалог и как героинята ми би се почувствала да прави любов с този човек", казва още Танди, като допълва, че тъй като по онова време е била много млада, е сметнала, че е нещо нормално режисьор да поиска подобно нещо от нея.

47-годишната Танди Нютън не крие, че много се радва на присъдата, която е получил Харви Уейнстейн, но според нея има и други виновни за случващото се толкова години в Холивуд. Това са всички онези хора около Уейнстейн, които превръщат младите в плячка, които отказват да ги чуят и защитят. Според актрисата именно те са създали културата на насилие и премълчаване на истината, властваща и до днес в Холивуд.

Харви Уейнстейн, обвиненията в изнасилване и присъдата от 23 години затвор

Колко години ще лежи в затвора Харви Уейнстейн

Едни плачат, други ликуват