Най-дългоочакваната и пищна кралска сватба за годината - тази на принц Хюсеин и Раджуа ал Саиф, отмина. Престолонаследникът на Йордания и саудитската архитектка вече са семейство, а Раджуа получи официално и титлата "принцеса".

Какви тоалети избраха принцеса Раджуа ал Саиф и кралица Рания за сватбата

Засенчи ли Рания снаха си на сватбения й ден

Черно и бяло

Освен многото специални гости от кралски семейства от цял свят - като се започне от принц Уилям и Кейт Мидълтън и се стигне до кралицата на Бутан, хората се вълнуваха от това каква ще е булчинската рокля на Раджуа.

Тя определено успя отчасти да ни изненада. Ювелирното творение на популярния ливански дизайнер Elie Saab включваше асиметрично деколте, както и дълъг воал. Очевидно изборът на дизайнер от арабския свят беше важен. Друга изненада се оказаха булчинските обувки - бели с остър връх и на равна подметка.

В края на декември миналата година обаче Раджуа и тогава все още бъдещата й свекърва кралица Рания са в Италия и обикалят бутиците. И явно предположението за "италианска намеса" в сватбата се оказа вярно.

Защото по време на вечерния коктейл в двореца Ал Хусейния новата йорданска принцеса се появи с втора сватбена рокля. И тя беше на Dolce & Gabbana. Моделът от колекцията висша мода привлече вниманието още по време на дефилетата в Милано заради триизмерните бели цветя.