Сватбата на йорданския принц Хюсеин и Раджуа ал Саиф е най-голямата кралска венчавка за тази година, а нищо чудно да се превърне и в събитието на 2023 г. На него освен булката, която безспорно е център на внимание, всички погледи бяха вперени и в нейната свекърва - кралица Рания.

Как протече сватбата на принц Хюсеин и принцеса Раджуа ал Саиф

Как протече сватбата на принц Хюсеин и принцеса Раджуа ал Саиф

Любов, красота, обичаи и хиляди гости от цял свят

Вече законната съпруга на йорданския престолонаследник заложи на класическа и елегантна рокля с дълги ръкави, която не е дело на саудитски дизайнер, както очакваха някои, а на ливанеца Ели Сааб.

Тоалетът се отличава с нежни цветя по долната част и ефект на прехвърляне и асиметрично деколте в горната. Допълнен е от дълъг воал, шлейф на талията, бели обувки без ток и блестящи тиара и обеци.

Принцеса Раджуа заложи и на естествена визия с минимално грим и спусната коса, оформена в нежни къдрици и прибрана леко назад.

В контраст на тази елегантна визия в бяло е кралица Рания, която заложи на дълга, черна рокля на Dior от колекцията от 2022 г. със акценти от бродерия и дантела на гърба, яката и маншетите. В допълнение избра дълги обеци и чанта в малка клъч чанта в неутрален цвят. Косата й бе вдигната на красив кок, а гримът й - доста по-силен от този на Раджуа ал Саиф, предава People.

С избора си на тоалет тя успя едновременно да изглежда впечатляващо и да затвърди имиджа си на една от най-стилните жени в света, но и да не засенчи своята снаха в нейния най-важен ден.

Обича ли кралица Рания снаха си Раджула ал Саид

Обича ли кралица Рания снаха си

Свекърва за чудо и приказ

И това може да се приеме като жест на уважение към новото попълнение на йорданското кралско семейство, за която неведнъж Рания се изказа ласкаво и с много обич.