Дъщерята на Кейти Холмс и Том Круз е вече на 17 години и не е тайна, че е по-близка с майка си, отколкото с баща си. Двете често са забелязвани заедно в Ню Йорк по различни специални поводи.

Сложните отношения между Том Круз и дъщеря му от Кейти Холмс

Сложните отношения между Том Круз и дъщеря му от Кейти Холмс

Сури Круз е изправена пред важно решение

Миналата година например те не пропуснаха да отбележат рождения ден на актрисата с вечеря навън. В Деня на майката пък Сури Круз беше заснета с букет цветя в ръце, най-вероятно купени като подарък за майка ѝ.

Макар и не често, в свои интервюта Кейти Холмс е обсъждала близостта с дъщеря си. Актрисата е споделяла, че с радост отглежда момичето си и го наблюдава как расте.

"Чувствам се много благословена да имам такава специална дъщеря. Да бъда нейна майка е най-големият подарък и привилегия", издава Кейти Холмс пред Shape.

Освен че двете очевидно са доста близки, приликата помежду им също е наистина поразителна. И това си личи по последните им снимки, на които са хванати от папараци по време на разходката им в Ню Йорк, пише Hello.

Както се вижда, Сури Круз вече е висока колкото майка си Кейти Холмс. Освен нова косите им са с идентични дължина, цвят и дори прическа. И понеже и в този случай крушата явно не пада по-далеч от дървото, не ни учудва, че Сури е наследила и усета си за мода от актрисата.

Сури Круз и участието на дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс в пиеса за семейство Адамс

Дъщерята на Том Круз тръгва по неговите стъпки

Сури Круз ще се пробва като актриса

17-годишното момиче е облечено в ежедневен бохо стил с кафяво яке, дънки и боти. Майка ѝ Кейти Холмс също носи дрехи като за непринудена разходка и е заложила на дънково яке, червен пуловер и черен панталон.