След като излезе новината, че Джъстин Бийбър има синдром на Рамзи Хънт, феновете на поп певеца бяха изумени и притеснени. Има обаче и някои други звезди които също са страдали от това здравословно състояние, включително Кейти Холмс.

Том Круз, Кейти Холмс, Сури Круз и как изглежда порасналата дъщеря на актьорите

Как изглежда дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс на 16 г.

Истинско копие на майка си

След като се развежда с Том Круз, Кейти Холмс се отдава на отглеждането на детето си Сури, като същевременно се снима и в доста филми. Въпреки че всички знаят за известния й брак и феновете обичат да я виждат с очарователната й дъщеря, хората не знаят нищо за времето, през което Холмс е страдала от синдрома на Рамзи Хънт, според Yahoo.

Актрисата е помолила лекарите да не разгласяват това и доскоро криела диагнозата си успешно. Според информацията, Кейти Холмс е била засегната до такава степен, че трудно говорела. За щастие, благодарение на правилната диагностика и последващо лечение, днес тя е добре. И нищо по нейното лице не подсказва, че е имала синдрома на Рамзи Хънт.

Снимка 624285

Източник: GettyImages

Докато няколко източника казват, че Холмс е страдала от това състояние, самата тя никога не е говорила за това. Не е известно кога това се е случило с нея и колко време е продължило, но изглежда, че това здравословно състояние не е повлияло на актьорската кариера на Кейти Холмс, макар да се борила с този тежък здравословен проблем. Ако се е случило преди много време, може би това е причината да не го споменава в интервюта.

Синдромът на Рамзи Хънт е рядко неврологично заболяване, което се характеризира с парализа на лицевия нерв (парализа на лицето) и обрив, засягащ ухото или устата. При състоянието е възможно да има и нарушения в ушите като звънене в ушите и загуба на слуха.

Сложните отношения между Том Круз и дъщеря му от Кейти Холмс

Сложните отношения между Том Круз и дъщеря му от Кейти Холмс

Сури Круз е изправена пред важно решение

Синдромът на Рамзи Хънт се причинява от вируса на варицела-зостер, същият вирус, който причинява варицела при деца и херпес зостер при възрастни. В случаите на синдром на Рамзи Хънт, преди това неактивен (спящ) вирус на варицела-зостер се реактивира и се разпространява, като засяга лицевия нерв.