Сури Круз се ражда през април 2006 г., седем месеца преди родителите ѝ Кейти Холмс и Том Круз да се оженят. Момичето е единственото биологично дете на актьора, който осиновява момиче и момче по време на предишния си брак с Никол Кидман. Шест години по-късно Том и Кейти се разделят, като тогава никой от двамата не посочва публично причината.

Том Круз, Майкъл Кейн и каква е причината актьорът да пропусне Оскарите тази година

Мъжът, който Том Круз предпочете пред Оскарите

Причината актьорът да отсъства от бляскавата церемония

След развода, Кейти Холмс поема грижите за детето им, като двете се установяват в Ню Йорк. Смята се обаче, че Том Круз не е виждал Сури от 2013 г. насам, когато той и момичето последно са заснети на публично място.

В момента 16-годишната Сури е във важен етап от живота си - избор на колеж, но по всичко личи, че известният баща на тийнейджърката Том Круз няма да има думата в тази работа, защото актьорът "няма връзка" с детето си.

Източник, близък до 44-годишната Кейти, казва ексклузивно на DailyMail, че Сури, която ще навърши 17 следващия месец, е изпратила някои кандидатури и се насочва да учи мода в Ню Йорк - избор, от който майка ѝ е много доволна.

"Сури кандидатства в училища навсякъде. Кейти наистина иска тя да остане в Ню Йорк, за да могат да бъдат близо една до друга", споделя вътрешният човек, като допълва, че Кейти Холмс е гордее много с нея, но също така е изключително покровителствена майка.

Снимка 611193

Източник: GettyImages

Докато Кейти играе активна роля в процеса по кандидатстването за колеж, бащата на тийнейджърката, звездата от "Мисията невъзможна", очевидно няма думата.

По време на раздялата им се появиха слухове, че Кейти е избрала да сложи край на брака на двойката, поради опасения относно отглеждането на дъщеря си като сциентолог - религия, на която Том е невероятно посветен.

Решението й да се откаже от религията, както и бракът, предизвикаха сериозен разрив между бившите съпрузи, което кара отношенията на Том и Сури да стават все по-отдалечени през годините.

"Сури вече не познава баща си и не е прекарвала време с него от десетилетие. Тя не ходи да гледа филмите му и той няма никаква роля в живота й." Въпреки това, източникът отбелязва, че макар Том да не помага на Сури да избере къде да продължи образованието си, той все пак индиректно е въвлечен в процеса, защото ще плати разходите й за обучение в колежа.

Том Круз, Кейти Холмс, Сури Круз и как изглежда порасналата дъщеря на актьорите

Как изглежда дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс на 16 г.

Истинско копие на майка си

Според документите за развод между Том Круз и Кейти Холмс, актьорът се съгласява да плаща на Кейти по 400 хиляди долара на месец, докато Сури навърши 18 години, споделя източникът. В документите се посочва също, че Том се е съгласил да поеме всички разходи на Сури, включително медицински, зъболекарски, застрахователни, образователни, колеж и други извънкласни разноски.

"Том винаги е спазвал думата си и е поемал отговорност, когато става дума за финансови задължения към Кейти и Сури", казва още източникът пред изданието.