Много хора обичат Киану Рийвс и за това има толкова много причини, че дори не искаме да се впускаме в изброяването им.

Киану Рийвс, "Джон Уик 4" и часовниците Rolex, които е подарил на хора от екипа

Специалният и щедър подарък на Киану Рийвс

Актьорът отново ще спечели интернет

Но сред тях със сигурност присъства фактът, че актьорът е наистина добър и мил човек. А тези качества не могат да бъдат подправени или изиграни. Рийвс например постоянно показва благодарността си към хората, с които работи.

Така например в края на 2021 г. разбрахме, че е подарил по един Rolex Submarine на каскадьорите от "Джон Уик 4". Но се оказва, че това не е единственият подарък, който Рийвс е направил към каскадьорите.

Според The New York Times, актьорът е подарил на всеки един от тях специална тениска, на която е изписан точният брой пъти, в които даденият каскадьор е "умрял" в "Джон Уик 4". Не знаем какъв точно е дизайнът им, но на някои хора от екипа цифрата е надхвърляла 20.

Това е така, защото продукцията е използвала каскадьорите за повече от една сцена. Така например към края на филма, когато г-н Уик трябва да изкачи последните 222 стъпала, за да достигне навреме за дуела си, са използвани общо 35 каскадьори, които са влизали по няколко пъти в различни персонажи.

Без излишни приказки - колко точно думи изрича Киану Рийвс в "Джон Уик 4"

Колко точно думи изрича Киану Рийвс в "Джон Уик 4"

Г-н Уик никога не си е падал по разговорите

Всеки един от тях е бил убиван поне по пет или шест пъти, а тази сцена е заснета в продължението на седем вечери. И да, Киану Рийвс е изпълнил всичките си бойни сцени с изключение на една. Дългото 44 секундно падане по стъпалата. Тогава на помощ му се е притекъл дубльорът му Винсент Буилон, пише Variety.