От няколко години знаем, че се готви spin-off филм на "Джон Уик", който ще се казва Ballerina и в него в главната роля ще видим Ана де Армас.

Ballerina с Ана де Армас от света на Джон Уик се отлага за 2025 г.

Защо Ballerina с Ана де Армас се отлага с цяла година

Чакането ще продължи

Филмът премина през доста перипетии, защото след като снимките бяха завършени се наложи презаснемане на някои сцени. Това пък доведе до отлагане на премиерната дата с година.

Е, сега вече изглежда всичко е наред, защото Lionsgate пуснаха първи трейлър на Ballerina, който ни дава по-ясна представа какво ни очаква по кината догодина.

Виждаме, че всичко започва с Уинстън (Иън Макшейн), който вербува едно младо момиче, току-що преживяло ужасна трагедия. Той е праща при Руска Рома, където принадлежност има и самият Джон Уик.

Там Ийв Макаро се научава не само да танцува, но и да бъде безкомпромисен убиец. Защото бива научена, че ако иска да спре убийците, то тя трябва да се превърне в един от тях. След години тренировки и подготовка Ийв пораства е става готова да отмъсти за смъртта на баща си.

Виждаме доста бойни сцени и екшън, които са напълно в духа на филмите за г-н Уик. А в самия трейлър поява прави самият той. Не знаем дали участието на Джон Уик ще бъде голямо във филма, или просто ще е епизодична поява, но определено ни развълнува.

Джон Уик ще се завърне... със сериал

Джон Уик ще се завърне... със сериал

Ето какво знаем към момента за John Wick: Under the High Table

Неговата поява, както и тази на Уинстън, не бива да ни объркват, защото действията в Ballerina се развиват по време на тези в "Джон Уик 3" (2019 г.). Освен Ана де Армас, Иън Макшейн и Киану Рийвс, във филма ще видим още Анджелика Хюстън, Габриел Бърн, Ланс Редик и Норман Рийдъс.

Премиерата на Ballerina е насрочена за юни 2025 г.