Беше очаквано, но донякъде си беше и изненада, че трите филма за Джон Уик се оказаха толкова успешни. А когато последно чухме нещо за четвъртия, се знаеше, че текат снимките.

Киану Рийвс, стилът му на обличане и колко суетен е актьорът

Киану Рийвс е неузнаваем

Удобството е по-важно от блясъка

Но те вече са приключили и Киану Рийвс за пореден път е показал защо е боготворен то феновете в интернет. Актьорът е решил да подари по един часовник на каскадьорите, работили по "Джон Уик 4".

57-годишният Рийвс обаче не е подарил просто някакви си часовници, а персонализирани Rolex Submariner. От вътрешната страна на всеки часовник на четиримата каскадьори е гравирано специално и индивидуално послание от Киану Рийвс, пише People.

Джеръми Маринас е решил да се похвали в Instagram с подаръка. От снимките, които е качил на стори, се вижда, че от вътрешната страна на неговия часовник е изписано: The John Wick Five. След което Киану е изразил благодарността си за свършената работа.

Според Маринас това е най-хубавият подарък за приключване на снимки, който някога е получавал. А ние не се изненадваме особено, защото Киану е известен с това, че е много земен и щедър човек.