През юли София Вергара и Джо Манганиело обявиха, че след седем години брак се развеждат, а малко по-късно стана ясно, че известно време двамата са били отдалечени един от друг и фокусирани върху своите ангажименти.

Джо Манганиело и новата татуировка на арменски след раздялата със София Вергара

С какво Джо Манганиело замени София Вергара

Признаваме, че не сме изненадани

София Вергара определено е заета жена, особено откакто отскоро е начело на новата си марка за красота toty. Наред с това тя е и съдия в предаването America's Got Talent.

Измежду всички работни ангажименти обаче актрисата успява да намери време за разпускане и хубави емоции. През лятото тя бе забелязана на концерти на Karol G и Тейлър Суифт, а наскоро и на Бионсе. София Вергара очевидно се наслаждава на живота си на необвързана жена и не страда по бившия си.

Самата тя споделя пред Entertainment Tonight, че никога досега не е ходила толкова често на концерти и се чувства късметлийка, че хората я канят на събития, за да се забавляват заедно. "Ходя навсякъде, където ме поканят", признава актрисата.

София Вергара не спира да се забавлява, въпреки развода с Джо Манганиело

Неспирните забавления на София Вергара

Актрисата явно не тъгува по бившия си

София Вергара не скрива също и възхищението си от Бионсе с нейната енергия и талант. "Всеки може да научи нещо от Бионсе. Тя беше грандиозна! Какво шоу! Дъщеря ѝ, песните, тоалетите, тялото ѝ, имам предвид всичко", казва актрисата за концерта, на който е била и в който участие е взела и Блу Айви Картър, 11-годишната дъщеря на певицата.