Какво прави една жена, когато иска да започне нов етап в живота си? Променя прическата си. А какво прави един мъж в същата ситуация? Сдобива се с нова татуировка. Това, разбира се, е в кръга на шегата, макар че имаме доказателства и за двете твърдения.

Разводът между София Вергара и Джо Манганиело - какво ново знаем

Нови подробности около развода на София Вергара

Ето какво знаем към момента

Преди около месец София Вергара и Джо Манганиело се разделиха, след като бяха заедно осем години. 51-годишната актриса от "Съвременно семейство" се отдаде на дълга ваканция, последвана от светски събития. 46-годишният актьор от "Професия стриптийзьор" избра друг начин да се справи с раздялата.

Манганиело се сдоби с нова гигантска татуировка на лявата ръка. За нея научаваме от Instagram профила на Рубен Малаян - арменски калиграф, който живее в Ереван. Той е автор на дизайна на татуировката.

"Последната ми работа - до момента най-голямата по размер, "ангел" за Джо Манганиело, който съм сигурен, че ще я носи с гордост", пише Малаян в публикацията си, която включва и оригиналния надпис на арменски.

Калиграфът благодари и на Серж Танкян - вокалът и един от основателите на рок групата System of a Down, който го е свързал с Манганиело. Кой обаче е татуировчикът не е ясно.

Освен мащабната нова татуировка, и друго нещо прави впечатление в снимката на Джо Манганиело. Той е позирал заедно с Бъбълс - кучето, което със София Вергара отглеждаха заедно, пишат от Hello.