През юли стана ясно, че София Вергара и Джо Манганиело са взели решението да се разведат. Известно време преди новината да излезе наяве и двамата са били забелязани без брачните си халки, а по думите на източник на Entertainment Tonight те вече дори живеят поотделно.

София Вергара не остана длъжна на Джо Манганиело

София Вергара не остана длъжна на Джо Манганиело

Как се развива разводът между двамата

От информатора наскоро разбрахме също, че двамата са се фокусирали върху себе си, кариерата и любимите си хора. А София Вергара явно изобщо не тъжи по бившия си. През последния малко повече от месец 51-годишната актриса от "Модерно семейство" е засичана да излиза доста често.

Миналата седмица например тя сподели свои снимки по бански, на които се вижда, че си прекарва доста приятно в компанията на приятели. Рождения си ден пък отпразнува в Италия, а свободно време намира и за племенницата си Клаудия.

Новите постове на София Вергара в Instagram са поредното доказателство, че тя знае как най-добре се преодолява раздяла, а именно - с щедра порция забавления. В профила си актрисата е качила кадри от концерта на Karol G в Лос Анджелис, но който очевидно е била с приятелска компания.

На едно от видеата можем да видим София Вергара да танцува под звуците на музиката, облечена в черен корсет и скъсани дънки. Приятелката ѝ - актрисата Паулина Давила пък виждаме, че също се забавлява и танцува на един от другите клипове.

Том Круз и София Вергара - възможно ли между двамата да има нещо

Възможно ли е Том Круз отново да спечели София Вергара

Никога не казвай никога

От постовете със снимки, които София Вергара е качила, става и ясно, че за концерта не са се събрали само момичета. На кадрите актрисата позира и до колегите си Алберто Гуера, Хосе Валаскес и Орландо Пинеда.