Събота, 15 юни, бе вълнуващ ден за британското кралско семейство - и не само заради провелия се военен парад Trooping the colour, но и заради появата на Кейт Мидълтън на балкона на Бъкингамския дворец. Това е първият път, в който я видяхме за официално събитие от последната Коледа в Сандрингам преди повече от половин година.

Завръщането на Кейт - гвоздеят във военния парад в чест на крал Чарлз

Завръщането на Кейт - гвоздеят във военния парад в чест на крал Чарлз

Всички искаха да зърнат принцесата на Уелс

Принцесата на Уелс не спря да се усмихва в компанията на съпруга си принц Уилям, както и на трите им деца. А на кралското събитие присъстваше още една много важна за бъдещия крал жена - херцогинята на Единбург Софи.

Тя за пореден път демонстрира топли чувства и подкрепа за своя племенник, този път с нежен жест - постави ръка на рамото му. След поздрава двамата заеха местата си за церемонията.

Софи е съпруга на принц Едуард, най-малкия брат на принц Чарлз. И именно те двамата бяха и продължават да са най-голямата подкрепа на принц Уилям през трудните месеци, в които и жена му, и баща му преминаваха през лечение на онкологични заболявания.

Принцът на Уелс и съпругата на чичо му споделят и общи интереси и каузи - като опазване на околната среда, а в края на миналата година дори ги видяхме на първото им общо събитие. И изглежда връзката помежду им е станала още по-силна от тогава досега, предава People.

Снимка 669906

Източник: GettyImages

Принц Уилям и Кейт Мидълтън - първи приятели с принц Едуард и съпругата му Софи

Новите най-добри приятели на Уилям и Кейт

Подкрепата, от която имат нужда

Именно Софи и принц Едуард бяха до принц Уилям, Кейт Мидълтън, крал Чарлз и кралица Камила на балкона на Бъкингамския дворец, за да наблюдават изпълненията на военновъздушните сили, което е красноречиво доказателство, че те са много важни не само за престолонаследника, но и за целия кралски двор.