Безспорно най-голямата новина във връзка с кралското семейство през отминалия уикенд беше завръщането на Кейт Мидълтън. Тя избра да участва в отбелязването на официалния рожден ден на крал Чарлз на 15 юни, което премина с военен парад, известен като Trooping The Colour.

Завръщането на Кейт - гвоздеят във военния парад в чест на крал Чарлз

Завръщането на Кейт - гвоздеят във военния парад в чест на крал Чарлз

Всички искаха да зърнат принцесата на Уелс

Появата й безспорно е облекчение за милионите й фенове във Великобритания и по света, които се увериха, че тя - въпреки курса по химиотерапия, през който преминава - е добре.

42-годишната Кейт не спря само с появата си в Лондон, но и за пореден път публикува снимка, която е нейно дело, в официалния Instagram профил на принца и принцесата на Уелс. Поводът е Денят на бащата, която тази година се отбелязва на 16 юни във Великобритания и САЩ.

"Обичаме те, тати! Честит Ден на бащата", гласи текстът към снимка, на която виждаме принц Уилям в гръб на плаж, където е прегърнал децата си принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луис, които също са в гръб.

Малко по-рано на 16 юни в същия профил беше публикувана и официалната честита от принц Уилям към неговия баща крал Чарлз Трети. Снимката показва престолонаследника като две-три годишно момченце край Чарлз, облечен в сив костюм.

Разбира се, фотографията предизвика и доста коментари за това, че Чарлз не е показан и с двете си деца. Но, както отбелязаха някои от коментиращите, когато честитиш Деня на бащата на баща си, обикновено слагаш снимка на него с теб. Когато някой от братята и/или сестрите ти искат да му честитят, те ще публикуват свой публикация.