Харесване Славена Вътова поради много причини. От една страна, защото е сред любимите ни красавици, носили титлата на Мис България през годините, а от друга, защото искрено се възхищаваме на само на безупречната визия на Славена, но на начина и на живот.

Славена Вътова, провокативните ѝ летни снимки и какво е настроението на модела

Голото настроение на Славена Вътова

Секси, както винаги

За щастие Славена Вътова е решила да разкрие малките си тайни за мотивацията си да спортува непрекъснато и да се храни здравословно. Прави го в книгата "Хапки щастие", в която събира вкусните си рецепти и навици, за да изглежда и да се чувства по-добре.

"Както може би всяка жена съм минавала през много периоди, които променят тялото и себеусещането. Търсенето на начин да се чувствам по-добре се превърна в страст към здравословната кухня и спорта. Резултатите, които започнах да забелязвам ме направиха уверена и ме мотивираха това да е начина ми на живот", пише моделът под публикацията си в Instagram, където за пръв път запознава феновете с книгата си. 

Но с тази книга Славена Вътова споделя не просто любими рецепти, но и начинът, по който се е доближила към по-добрата версия на себе си. И, разбира се, се надява да бъда полезна на всеки от последователите ѝ.

Славена уточнява, че "Хапки щастие" може да бъде поръчана предварително, а от 12 декември ще я намерим и в книжарниците и търговската мрежа.

Славена Вътова и забавното ѝ видео, в което се шегува със семейството си

Как се шегува със семейството си Славена Вътова

Мис България 2006 г. определено има чувство за хумор

"Огромна благодарност към всички, които допринесоха за сбъдването на "Хапки щастие". Работя с прекрасни хора и брандове, които подкрепиха проекта и имам най-силните обич, вдъхновение и мотивация, в лицето на приятелите и семейството", завършва публикацията си моделът.