Преди няколко дни Славена Вътова сподели в профила си в Instagram няколко снимки, с които ни разкри подробности от рождения ден на дъщеря си Ема. Освен че става на седем, научихме и че малката е голям фен на Пипи Дългото чорапче.

Славена Вътова, Миконос и ваканцията на модела в Гърция

Славена Вътова секси и в Гърция

Лято безкрай

Тъй като Славена продължава да е една от любимките ни, имали привилегията да носят короната на Мис България през годините, не пропускаме да хвърляме по едно око на профилите ѝ в социалните мрежи. Ето така и се натъкнахме на още няколко много интересни кадъра.

Славена Вътова разкри серия от провокативни черно-бели снимки, на които я виждаме на плажа и на тераса с изглед към морето в гръб. Интересно да отбележим е, че родната красавица е само по дънки и нищо друго.

Посланието под кадрите гласи "настроение", което по всичко личи, че за Славена е лятно, горещо и предизвикателно. 

Красавицата винаги е полагала големи усилия, за да се поддържа във форма. Съдейки по качените снимки и видеа в профила ѝ в Instagram, става ясно, че обожава да спортува и го прави при всяка възможност, която ѝ се отдаде.

Славена Вътова, петте снимки по бански и трудният избор, пред който постави феновете си

Коя е най-секси снимката по бански на Славена Вътова

Дори на нас ни е трудно да изберем

Именно затова Славена е в такава съвършена форма, нищо че е родила две деца. Мис България 2006 г. има не просто страхотно тяло, но и знае как да позира така, че да привлече интереса на последователите си, които не пропуснаха в коментари под снимката ѝ да изразят възхищението си от това как изглежда.