Свикнали сме да чуваме, че талантите се предават по наследство. И макар че както се и очаква, изключения има, следните знаменитости не са сред тях. Напротив - те доказват тъкмо твърдението, че талантите в семействата могат да се множат. Колкото повече-толкова повече.

Робърт Патинсън, Дженифър Лорънс, Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс, Марк Зукърбърг - знаменитости, които живеят в скромни домове

Знаменитости, които живеят в скромни домове

Коя от тях още си пази караваната

Време е да обърнем внимание на звездите, които си имат близнак. Признаваме, че за повечето от тях дори и не знаехме. Та, нека сега се запознаем с братята и сестрите, при които очарованието е двойно повече, талантът също.

Мери-Кейт и Ашли Олсън

Двете пробиха заедно в кариерите си с множеството си участия в тийнейджърски филми. След като пораснаха обаче, отново заедно, започнаха да навлизат в света на модата.

Снимка 584479

Източник: GettyImages

За 2012 и 2015 г. дори са печелили приза "Дизайнери на дамско облекло на годината". За работата си по аксесоари пък също са били награждавани - през 2014 и 2018 г.

Дилан и Коул Спраус

Още едни близнаци, но този път от мъжки пол, които си спечелиха славата като деца, когато се снимаха предимно в тийн продукции.

Снимка 584478

Източник: GettyImages

За разлика от предходните две момичета обаче Дилан и Коул продължават да се развиват в актьорството. Дилан все още работи по сериала "Ривърдейл", а пък Коул, освен с киното, често го свързват и с приятелката му - моделът Барбара Палвин, с която са заедно вече от няколко години.

Хънтър и Скарлет Йохансон

Те може и да не си приличат чак толкова на пръв поглед, но всъщност имат доста сходни черти. И двамата са страшно красиви.

Снимка 584477

Източник: GettyImages

Хънтър е строен и висок - с цели 30 см. повече от сестра си и въпреки че има участия в киното, политиката го влече далеч повече. Любопитно е, че е помогнал не на кого да е, а на бившия президент Барак Обама в кампанията, в която се кандидатира през 2008 г.

Рами и Сами Малек

Рами Малек може да се похвали с това, че е вече носител на награда Оскар, че е влизал в ролята на злодей в "Джеймс Бонд", а и че има и близнак, който също е талантлив.

Снимка 584476

Източник: GettyImages

Е, вярно, че кариерата на Сами не го е направила известен колкото брат му, но пък е много благородна. Той се е отдал на преподаването и е учител в Лос Анджелис, където живее.

Ева и Джой Грийн

Ева Грийн също ще остане в историята на филмите за "Джеймс Бонд". Участвала е в няколко от тях и все още се занимава с актьорство.

Снимка 584474

Източник: GettyImages

Не по кариерния път на известната си сестра поема Джой Грийн. Тя явно предпочита живот далеч от светлините на прожекторите и сега отглежда коне в Нормандия, Франция заедно със съпруга си.

Аштън и Майкъл Кътчър

Снимка 584475

Източник: GettyImages

Тук изненадата за нас бе най-голяма. Изобщо не бяхме предполагали, че Аштън Кътчър има брат-близнак. Но е факт.

Лейди Гага, The Weeknd, Майли Сайръс, Бруно Марс, Скалата и историите зад сценичните им имена

Звездите и историите зад сценичните им имена

Кой получава прякора си, защото е попръцквал

Майкъл Кътчър страда от церебрална парализа и е избрал да съчетава две професии. Едната от тях е свързана със заболяването му - провеждане на мотивационни разговори за младежи с увреждания. Другата пък е работата му в търговска компания, пише Elle.