Хайди Клум е супермодел с дългогодишна кариера зад гърба си. Нейните славни години на подиума минаха и сега е време на следващото поколение да го завладее. А тя си има повече от добър наследник в лицето на дъщеря си Лени.

Хайди Клум, Сийл, четирите им деца и забраната на музиканта те да пътуват до Германия

Семейните войни на Хайди Клум и Сийл

Напрежението между бившите расте

Преди дни излезе новия брой на Vogue Германия, на корицата на който са именно двете красавици с фамилия Клум. А от селфи в Instagram профила на модела разбираме, че на снимачната площадка е била още една красавица - майката на Хайди.

Няма нужда да коментираме приликата между трите блондинки, а ще акцентираме върху Лени, която супермоделът определя като "уверена млада жена".

16-годишната девойка, чиито баща е Флавио Биаторе, е гордостта на мама, но не само защото е избрала да върви по нейните стъпки, а и защото винаги знае какво иска и какво - не. Качество, което Хайди така и не е успяла да усвои, признава си самата тя.

Моделът продължава с откровението, че да бъде нейна дъщеря не е никак лесно, защото никога не е имала "нормално" детство, а е израснала с трима различни бащи. Въпреки това, Лени винаги успява да извлече най-доброто от всяка ситуация и не спира да следва мечтите си. А и е наистина добър човек в сърцето си, щастлива е Хайди.

Най-важният съвет, който тя може да даде на Лени, е никога да не прави нещо, за което има усещането, че не бива. А появата на корицата на Vogue определено е един летящ старт на кариерата, за която си мечтае. Точно както е и подкрепата на врялата и кипяла в бранша Хайди, предава Daily Mail.

Разбира се, Лени има и много повече - всички физически дадености да стане супермодел. Въпреки все още детското си лице, тя стои повече от добре пред камерата.

Тинейджърката е категорична, че с всяка друга професия няма да има възможността да бъде себе си и да се изразява по този начин. Затова и винаги си е представяла, че ще бъде модел и нищо друго. А ние със сигурност тепърва ще чуваме за нея.