Ясно ни е, че порното е индустрия, от която се печелят много пари, но пък продължаваме се учудваме колко много спортисти се ориентират към създаването на съдържание за възрастни.

Рене Грейси и как от автомобилен състезател стана порно актриса

Автомобилната състезателка, която стана порно актриса

Съжалява ли Рене Грейси за този завой в кариерата

Последният пресен пример е с автомобилната състезателка Рене Грейси, която направи обратен завой в кариерата и се преориентира. Като дори твърди, че изкарва много повече пари.

От профилите в социалните мрежи на Синди Дандуа разбираме, че и тя е решила да се обърне към създаването на съдържание за възрастни.

ММА боецът твърди, че заради коронавируса фитнесът, който притежава, е трябвало да затвори за дълго време. Това пък е довело до финансови проблеми, които пречат на Дандуа да го отвори отново.

Ето защо 35-годишната Синди Дандуа е решила да си направи профил в сайта Only Fans. Там срещу месечен абонамент от 15.99 долара всеки "истински фен" може да вижда снимките и видеата, които Дандуа качва.

А те се предполага, че са по-неприлични. Със събраните пари твърди, че иска да отвори фитнеса отново, за да върне на младите дома им. Според Yahoo Sport Australia, обаче не бива да очакваме порно от нея.

"Ще има снимки и кратки съобщения с възможност да разговаряте с мен насаме... но не искайте порно, защото това няма как да се случи, тъй като все още съм учител. Няма да публикувам твърде екстравагантни неща."

Верона ван де Лур - гимнастичката, която стана порно актриса

Гимнастичката, която стана порно актриса

Върховете и спадовете на Верона ван де Лур

Единствената среща на Дандуа в UFC беше преди три години, когато загуби от Алексис Дейвис.