Не са една и две историите, които сме чували, за спортистки, решили да заменят спорта с далеч по-доходоносната порно индустрия.

Верона ван де Лур - гимнастичката, която стана порно актриса

Гимнастичката, която стана порно актриса

Върховете и спадовете на Верона ван де Лур

Поредната, която ще чуем, е за Рене Грейси. Само допреди няколко години 25-годишната австралийка е била обещаваща автомобилна състезателка.

Още когато е била тинейджър, Грейси е обичала скоростта и си е спечелила прозвището Дяволската принцеса (Devil Princess), докато е задминавала останалите на картинг пистите.

Снимка 483021

Източник: GettyImages

Професионалната ѝ кариера в автомобилните спортове започва обещаващо, като участва в няколко състезания.

Но пред The Daily Telegraph Рене Грейси казва, че в крайна сметка се отказва от кариерата си, без да е спечелила никакви пари. "Опитах се да направя всичко възможно, но стигнах до момент, в който мечтата ми изчезна."

И след като известно време работи в магазин за коли решава да се възползва от външния си вид, за да припечелва повече. И така днес бившата автомобилна състезателка продава свои интимни снимки и видеа в сайт за възрастни. Срещу месечен абонамент от 12.95 долара всеки може "да се докосне до Грейси".

Пред News Corp Australia пък казва, че това е най-доброто решение, което някога е взимала в живота си. "Това ме постави във финансово положение, за което никога не бих могла и да мечтая и наистина ми е приятно. Нямам проблем с начините, по които ме наричат. Печеля добри пари и ми е приятно къде се намирам".

Казва, че от миналата година публикува секс видеа, след като само за една седмица е спечелила 3000 долара, а баща ѝ напълно я подкрепя, пише New York Post.