През последните няколко дни доста се говори за новия брой на Sports Illustrated Swimsuit, но не само защото вече е пуснат в продажба, но и защото отново събира на едно място много красиви и секси жени.

Sports Illustrated Swimsuit, Сю Бърд и корицата на списанието с пет баскетболистки от WNBA

Когато баскетболистиките останат по бански

Сексапил от Сю Бърд и компания

Освен някой от най-добрите баскетболистки, в тазгодишния брой на списанието са включени Ким Кардашиян, майката на Илон Мъск - Мей, и Сиара. И понеже вече обърнахме внимание на всички тях, сега е ред на 36-годишната изпълнителка.

От сайта на Sports Illustrated Swimsuit разбираме, че Сиара е пътувала до Барбадос, за да бъде осъществена фотосесията ѝ от фотографа Бен Уотс. На снимката за корицата изпълнителката е облечена в цял бански на LaQuan Smith с леопардов принт.

Разбира се, за фотосесията си Сиара сменя няколко различни бански и визии, но общото между тях е, че каквото и да облече, е секси. И досега може да е правила какво ли не - пеене, продуциране, писане, но тази година за първи път се снима за Sports Illustrated.

Съпругът на изпълнителката - Ръсел Уилсън, дори е написал есе, за да отпразнува появата ѝ на корицата на списание. Според People, в него той пише, че съпругата му има способността да вдъхновява хората, защото успява да се свърже с тях по особен начин. 

Ким Кардашиян, SKIMS, Sports Illustrated Swimsuit и секси снимката по бански за корицата на списанието

Първият път на Ким Кардашиян и Sports Illustrated

Секси и предизвикателна по бански

Според Уилсън, дори мебелите ѝ правят път, когато влезе в стаята, толкова силна харизма притежава Сиара. И смята, че да е накорицата на Sports Illustrated Swimsuit е една от сбъднатите ѝ мечти. Двамата са женени от 2016 г. и имат три деца.