Ким Кардашиян често и съвсем без задръжки демонстрира колко добре се чувства в тялото си. За първи път обаче уверено показва извивките си, позирайки за корицата на Sports Illustrated Swimsuit.

MET Gala 2022, Ким Кардашиян, роклята на Мерилин Монро, с която се появи, и с колко килограма е трябвало да отслабне

Килограмите, които Ким свали, за да облече роклята на Мерилин Монро

Всичко е било добре обмислено

И от снимката виждаме, че не оставя много на въображението. Ким е в полупрозрачен бански, модел от собствената ѝ марка SKIMS, и в предизвикателна поза.

Прави впечатление обаче и нестандартното модно решение на звездата да комбинира банския с ръкавици (да, точно така), докато е в басейна).

Те също са в едва забележим телесен цвят, но признаваме, че смелото съчетание ни допада. На Ким експериментите определено ѝ се получават.

А за дебюта си като модел за списанието, тя признава, че е вълнуващ момент в кариерата ѝ, с който се гордее.

"Спомням си ясно Тайра Банкс на корица, както и други жени, които имат повече извивки, помня, че си помислих колко е готино. Но все пак мислех, че трябва да си професионален фотомодел или модел, който дефилира."

На Ким обаче не ѝ се налага да бъде нито едно от последните две. Тя печели възможността да снима за Sports Illustrated Swimsuit с увереността си.

Редакторите на списанието споделят каква е точно причината да я изберат за едно от четирите лица на новото издание, пише People.

Ким Кардашиян, SKIMS и обвиненията, че е ползвала фотошоп за една от снимките си

Какво крие Ким Кардашиян

В какво я обвиниха феновете й

Те се спират именно на Ким, защото въпреки осъдителните коментари, които е получавала за себе си, продължава живота си с гордо вдиганата глава и "без извинения".