Колкото и да се стараят да останат встрани от хорското внимание, принц Хари и Меган Маркъл продължават да са сред най-обсъжданите членове на кралското семейство. Двамата вече три години живеят в Калифорния, където отглеждат и двете си деца.

Принц Уилям и Кейт Мидълтън - по-стилни от принц Хари и Меган Маркъл според ново проучване

Кейт и Уилям пак изпревариха Меган и Хари

Конкуренцията между двойките не стихва

Принц Арчи вече е на четири години, докато малката Лилибет е на две. А всички почитатели на херцозите на Съсекс се питат дали двамата не планират да имат и трето дете по подобие на по-големия брат на Хари принц Уилям, както и на братовчедка му Зара Тиндал.

Да, в имението им в Монтесито определено има достатъчно място за още едно дете, коментират от Hello. Такова обаче е малко вероятно да се появи поне за момента, ако съдим по предишни коментари на темата на семейство Съсекс.

Снимка 635925

Източник: GettyImages

"Благодарен съм за всяко от децата си. Да имаш едно или две винаги е страхотно, но при положение, че първо ни се роди момче, а след момиче, няма какво повече да искаме. Сега сме семейство - ние четиримата и двете ни кучета", коментира Хари в прочутото интервю с Опра Уинфри.

На това Меган Маркъл просто отвърна: "Две е добре". През 2020 г. тя преживя спонтанен аборт, което със сигурност се е отразило на желанието й да забременява отново. Хари пък има и екологична причина да не иска повече деца.

"Две максимум. Винаги съм си мислел, че това място (Земята - б.а.) е под наем. Предвид това, че сме интелигентни същества, би трябвало да оставим нещо по-добро за следващите поколения", казва той пред Vogue през 2019 г.