Денят, в който принц Хари се завръща в кралското семейство, а със съпругата му Меган Маркъл са в прекрасни отношения с всички там, изглежда почти невъзможен. А негласното състезание между семейство Съсекс и принца, и принцесата на Уелс едва ли ще приключи скоро.

Принц Хари и Меган Маркъл на остров Кануан - какво знаем за карибската им ваканция

Хари и Меган - на ваканция за милиардери

Кратка, но сладка почивка

За момента победителите остават едни и същи. Принц Уилям и Кейт Мидълтън продължават да се радват на много по-голямо обществено одобрение от брат му и неговата съпруга. И това се пренася дори в модата.

Скорошно проучване на британския моден бранд Karen Millen определя Уилям и Кейт като най-стилната светска двойка в света. Те са и единствената, получила 10 от 10 точки. На второ място са Джъстин и Хейли Бийбър, на трето - Кендъл Дженър и Bad Bunny, а на четвърто - Тейлър Суифт и Травис Келс.

Снимка 635837

Източник: GettyImages

Принц Хари и Меган Маркъл се класират пети в проучването, което е базирано на количеството онлайн търсения, използвания на хаштагове като "стилът на Кейт Мидълтън" например и гледания на публикации с тези тагове.

Снимка 633523

Източник: GettyImages

Принцесата на Уелс получава средно по 381.4 милиона гледания в TikTok на публикации с нейното име в хаштаг и средно 72.6 хил. публикации в Instagram с хаштагове с нейното име, свързани с облеклото й.

Представител на Karen Millen коментира пред Express, че високият статус на Уилям и Кейт в комбинацията с дизайнерски дрехи е нормално да предизвикват висок интерес и да се търсят като вдъхновение.