Около Коледа миналата година Шер шокира всички със снимка, на която показва диамантен пръстен на ръката си. Тогава мнозина предположиха, че певицата се е сгодила за Александър Едуардс, който е с цели 40-години по-млад от нея. Е, както самата Шер издава в интервю за Los Angeles Times, двамата реално не са били сгодени, а пръстенът е бил просто подарък.

Шер пак изненада с младия мъж до себе си

Шер пак изненада с младия мъж до себе си

В компанията на кого се появи певицата на официално събитие

През май обаче се заговори, че са се разделили. Но миналият месец последва нова изненада - Шер и Александър Едуардс бяха забелязани хванати ръка за ръка пред италиански ресторант в Бевърли Хилс.

И да, двойката явно наистина е все още заедно, а от друго ново интервю на певицата пък и разбираме малко повече за запознанството им.

Пред Entertainment Tonight Шер разкрива, че с Александър Едуардс са се запознали на миналогодишната Седмица на модата в Париж чрез общ приятел - рапърът Tyga. След първоначалната им среща Едуардс се е свързал с дизайнерката на бижута Лори Родкин, приятелка на Шер, с молба да ѝ предаде нещо. Но както една добра приятелка би направила, Родкин е посъветвала Едуардс да се свърже лично с Шер. И така и става. Тогава двамата започват да си изпращат съобщения.

Шер не крие, че в началото и самата тя не е имало как да пренебрегне голямата разлика във възрастта, но това изобщо не се е оказало причина Александър Едуардс да се откаже.

И като цяло певицата явно е доста очарована от половинката си. В свое интервю в The Kelly Clarkson Show от декември миналата година тя нарече приятеля си "мил, умен, талантлив и наистина забавен". "Разбираме се страхотно. Той е невероятен, а аз не придавам на мъжете качества, които не заслужават", сподели още Шер тогава.

Наред с любовните вълнения обаче певицата има какво вълнуващо да сподели и в професионален план. За първи път в кариерата си Шер издава албум с коледни песни. Всъщност Christmas е и първият ѝ албум с нова музика от цели 10 години насам и включва както кавъри на популярни празнични песни като Run Rudolph Run, така и дуетни песни с певци като Стиви Уондър, Майкъл Бубле, Дарлийн Лав, Синди Лоупър и Tyga.

И именно покрай работата с рапъра Tyga Шер се запознава с приятеля си Александър Едуардс, тъй като двамата са приятели.

С друг свой доста популярен колега, а именно Мадона, в миналото Шер имаше конфликт. Сега обаче, години по-късно, между двете вече няма вражда, както признава самата Шер в интервюто си за Los Angeles Times.

"Няма вражда. Всъщност я харесвам. Но, хайде", казва певицата. Журналистът все пак решава да я провокира и да я попита дали Мадона е лоша. На което Шер отговаря: "Може да бъде." Но бърза да поясни, че отношенията им вече са изгладени.

"Заровихме томахавката преди много време, защото я нарекох нещо много лошо и тя ми прости", допълва Шер, която така и не издава случката, която споменава, но се предполага, че има предвид телевизионното ѝ интервю от 1991 г., в което на живо в ефир назовава Мадона с обидни думи.

Организирала ли е Шер отвличането на сина си

Шер обвинена, че е организирала отвличането на собствения си син

Ето кой и какво разказа за случая отпреди година

Каквото било между двете певици, било. Сега Шер не си пести комплиментите за Мадона и я поздравява за успешната кариера, която е изградила през годините.