На 76 години, Шер не крие, че е на крилете на любовта и щастието. И няма как да е иначе, предвид факта, че певицата има връзка с мъж, който е с близо 40 години по-млад от нея. При това връзката им не е просто флирт, а е резултат на сериозни отношения - Шер и Александър Едуардс са заедно вече от няколко месеца, демонстрират публично колко държат един на друг и дори си разменят скъпи подаръци. 

Шер, Александър Едуардс и това ли е новото гадже на певицата

Новото гадже на Шер (което е с 40 години по-младо)

Слухове или самата истина

Точно от тези парични жестове на певицата се притесняват близките ѝ, защото по думите им, откакто е с младия продуцент, Шер не спира да харчи. Нейни близки споделят пред RadarOnline, че децата й са притеснени, защото има вероятност по този начин тя да ги остави без наследство. 

"Шер винаги е била толкова внимателна с парите си, но сега ги харчи по този човек и финансира един прекалено модерен начин на живот. Всички са ужасени и много притеснени от поведението ѝ", разказва източник пред изданието.

Той допълва, че за Шер всяка вечер е забавление навън, както и всеки ден пазарува. "Всичко е свързано с това да направи Александър щастлив и тя не иска да чуе и дума срещу младия музикален продуцент." Разхищението на певицата обаче застрашава синовете ѝ от наследство. 

Шер, Александър Едуардс, диамантеният пръстен, който ѝ подари той за Коледа и сгодени ли са двамата

Сгодена ли е Шер за 40 години по-младото си гадже

Диамантеният подарък от Александър Едуардс

Нетната стойност на 76-годишната музикална легенда се оценява на 360 млн. долара, така че Шер има доста да се постарае, за да ги изхарчи. Всичко зависи от това обаче колко ще продължи наистина връзката ѝ с Александър Едуардс и колко щедра може да бъде певицата към гаджето си. Наскоро се заговори, че двамата дори обмислят сватба.

Снимка 614177

Източник: GettyImages

Това обаче никак не се нрави на децата й, според които новият й любовник я разиграва, за да се възползва от силата и влиянието й в музикалната индустрия, пишат от Mirror.

Шер, Александър Едуардс, щастието, любовта и връзката ѝ 40 години по-младия мъж

Щастлива ли е Шер с почти 40 години по-младия мъж до себе си

Отговорът е един...

"Шер не желае синовете ѝ да броят парите ѝ", коментира още източникът. "Ако това продължи, ще трябва да се сбогуват с наследството си."