За първи път заедно Шер и Александър Едуардс бяха забелязани преди малко повече от месец. Тогава бяха хванати да се държат за ръце, докато влизат в ресторант в Западен Холивуд.

Шер, Александър Едуардс и това ли е новото гадже на певицата

Новото гадже на Шер (което е с 40 години по-младо)

Слухове или самата истина

След едва няколко дни и певицата потвърди връзката им, като публикува в Twitter снимка на новото си гадже Александър Едуардс. Това обаче далеч не е всичко, което издава романсът им.

След като фен пита Шер дали Александър наистина е нейният "нов мъж", тя отговаря доста красноречиво с емоджи с усмихнато човече и сърца. Друг неин фен в Twitter пък споделя радостта си от новината: "Браво на теб. Наслаждавай се на това, което правиш, и на човека, с когото си, и м******а им на всички останали. Заслужаваш да бъдеш щастлива."

Причината двойката да си отнесе критики е разликата във възрастта им. Шер, която е на 76 години и е майка на две деца, е с цели 40 години по-възрастна от новото си гадже Александър Едуардс. Той е на 36 и баща на тригодишно момченце.

Мнението на хората обаче явно изобщо не притеснява влюбените, които не се въздържат да споделят с феновете си начините, по които показват любовта си един на друг. И понеже тъкмо сме в сезона на коледно-новогодишните празници и малко по малко разбираме какви специални подаръци са си разменили знаменитостите, няма как да пропуснем и новината на Шер.

Тя обаче не е свързана с това, че ѝ предстои сватба, въпреки че любимият ѝ Александър Едуардс ѝ е подарил не какво да е, а именно диамантен пръстен за Коледа. Точно така - голям и искрящ диамантен пръстен.

Негова снимка Шер сподели в Twitter профила си и както и се очакваше, предизвика вълна от слухове, че е вече сгодена. И макар истината да е разочароваща за някои, тя е, че сватба на Шер и Александър Едуардс не им предстои. Поне засега.

Шер, Джорджия Холт и новината за смъртта на майката на певицата

Какво съкруши Шер

Тежката загуба на певицата

Диамантеният пръстен обаче е настина доста специален подарък - с него Александър Едуардс засвидетелства любовта си към Шер. "Те не са сгодени. Пръстенът е просто красив подарък", издава източник на E! News.