Шер се присъедини към гаджето си Александър Едуардс на модното шоу на Balmain в Париж, потвърждавайки, че романтичната връзка между тях се подновява с нова сила. 77-годишната изпълнителка на хита "Believe" е широко усмихната, докато се държат за ръце с 37-годишния ѝ приятел на ревюто за дамско облекло пролет/лято на луксозната модна марка на Седмицата на модата в Париж.

Половин година по-късно - Шер и 40 години по-младият от нея Александър Едуардс са разделени

Разделена ли е Шер с 40 години по-младото си гадже

И били ли са сгодени изобщо

Шер носи черни разкроени панталони с бял блейзър с черни бродирани детайли, както и чифт кожени ботуши. Тя е оставила дългата си коса да се вее свободно. От своя страна Едуардс е облечен в черен костюм върху бяла риза и носи чифт кожени обувки на платформа.

Шер направи епизодична роля на миналогодишното събитие, като се разходи по подиума в прилепнало черно боди и ботуши на платформа. През май източник каза на TMZ, че двойката, чиято разлика във възрастта е 40 години, се е разделила "няколко седмици" преди това.

Новината за раздялата им дойде малко след като двамата направиха дебюта си на червения килим на модното шоу на Versace през март. Шер и Едуардс бяха романтично свързани за първи път през ноември 2022 г., след като бяха забелязани да се държат за ръце по време на разходка в Лос Анджелис.

Присъствието им на модното събитие се случва няколко дни, след като стана ясно, че Шер е обвинена, че е наела четирима мъже да отвлекат сина ѝ Илайджа Блу Олман от хотелска стая в Ню Йорк, в опит да му попречи да се сдобри със съпругата си. Съпругата му Мари Анджела Кинг уточнява, че това се е случило в нощта на годишнината от сватбата ѝ с Олман. По думите ѝ двамата са прекарали 12 дни сами заедно, но в последния ден на ноември миналата година четирима души са нахлули в хотелската им стая и са отвлекли Олман.

Организирала ли е Шер отвличането на сина си

Шер обвинена, че е организирала отвличането на собствения си син

Ето кой и какво разказа за случая отпреди година

В съдебните документи е посочено, че според Мари Анджела Кинг един от предполагаемите похитители ѝ е казал, че е бил нает от майката на съпруга ѝ (Шер). Освен това съпругата на сина на Шер твърди, че ѝ е било казано, че не ѝ е позволено да го вижда или да говори с него, тъй като е бил изолиран в неизвестно за нея лечебно заведение. "Казаха ми също, че няма достъп и до телефона си", допълва Мари Анджела Кинг. Към момента коментар от Шер по обвиненията все още няма. Следващото съдебно заседание по бракоразводното дело на сина ѝ е насрочено за 27 октомври в Лос Анджелис, припомня Page Six.