Личният живот на звездите е център на общественото внимание все повече и повече. И няма как да е иначе. Успешните, талантливите и красивите продължават, а и ще продължават и занапред да привличат интереса ни към себе си, включително защото мнозина от тях държат да се показват и като добър пример за младите.

Шарън Стоун и разкритието, че е загубила девет деца заради преживени спонтанни аборти

Колко деца е загубила Шарън Стоун

Актрисата и спонтанните аборти

Напоследък Шарън Стоун привлича внимание не само с дръзки и предизвикателни снимки, но и с откровения. Разбира се, тя винаги е говорила открито за трудните моменти в живота си, като например абортите, през които е преминавала като по-млада.

Последното разкритие, което актрисата прави, е свързано с един друг, но не толкова драматичен аспект от личния ѝ живот. А именно връзките ѝ с мъжете. Доскоро тя бе обвързана с по-млад от нея мъж, с когото обаче явно нещата не са били твърде сериозни. А и каквито и да са били, звучи сякаш вече да ги е преодоляла.

В последното си интервю за Vogue Arabia Шарън Стоун споделя, че всъщност причината за раздялата им е била доста изненадваща. По-скоро направо глупава, според нас.

Оказва се, че мъжът е зарязал Шарън, защото от известно време насам не си е слагала ботокс. Той директно я е попитал дали си е слагала такива инжекции, а тя пък му е отговорила, че ако беше, то това е щяло да помогне за егото и на двама им.

"Видях го веднъж след това, когато той вече не се интересуваше са ме вижда", разказва Шарън.

Шарън Стоун и поредната провокация - снимката й без горнище в Instagram

Шарън Стоун - с поредна провокация и без горнище

На вечните сексимволи им е позволено

Колкото и невероятно да ни е струва това да е истинска причина някой да се раздели с Шарън Стоун, толкова и приветстваме решението ѝ тя да удържи на своето и вече да не си прави процедури с инжекции. След като по време на най-славните си години си е слагала ботокс и филъри, с времето е забелязала, че направо избухващата тенденция с козметичните процедури е единствено вредна. И оттогава е категорична - повече никакви инжекции.