Горещо е, а дрехите - оскъдни. И няма как. Цяла година го чакаме това лято, за да хвърлим панталоните и блузите с дълъг ръкав и да покажем малко плът на света. А известните личности не правят изключение, и са точно като нас. Че дори и по-крайни. Особено когато са си извоювали славата като "вечни" сексимволи. Като Шарън Стоун.

Шарън Стоун, почивката ѝ във Франция и новите снимки по бански

Секси снимките на Шарън Стоун по бански

Актрисата събира слънце в Южна Франция

Звездата от "Първичен инстинкт" определено не се срамува да покаже какво притежава. И го прави доста смело.

Актрисата публикува провокативна снимка в профила си в Instagram, на която се вижда как се радва на слънчевите лъчи без горнище, пише Marca.

Русокосата американка е само по бикини, прикрила е гърдите си с дълъг шал, а на лицето ѝ има широка усмивка, която показва, че наистина се забавлява край басейна.

Сама за 24 часа публикацията събра повече от 180 хиляди харесвания и над 4000 коментара само за 24 часа, към днешна дата, 26 юли.

Към снимката Шарън Стоун написа, че приема "несъвършенствата в този съвършен ден". И ние не може да не се съгласим с нея.

64-годишната бивша манекенка и актриса успя да привлече вниманието и на модното шоу на Dolce & Gabbana в Италия по-рано през юли. Тогава тя се появи в стилно облекло в ярки цветове.

Светлосин дълъг панталон, от който се спуска воал с цветя, златист топ, златисти токчета и много перли на врата - беше визията на Шарън. И не пропусна да се снима и с други също толкова впечатляващи знаменитости, сред които Марая Кери и Хелън Мирън, припомня PageSix.