Неделя, 20 март, беше паметна нощ за футболен клуб Барселона. С невероятен футбол, много желание и красиви попадения Барселона победи Реал Мадрид в голямото дерби на испанския футбол. Каталунците се наложиха с 4:0 като гост и взеха първия си успех в "класико" от три години.

Шакира на 45

Шакира в 31 факта

Защото някой днес има рожден ден

За последно каталунците победиха мадридчани в "класико" на 2 март 2019 г. именно в Мадрид. Успехът с четири гола е и вторият най-голям за Барселона като гост след 5:0 през 1974 г.

Именно забележителната победа на Барселона над Реал Мадрид стана причина съпругата на Жерар Пике да не остане безучастна. Шакира реши да използва своя Instagram, където изрази възхищението си от невероятната игра на своята половинка. 

"Жерар не ме оставя да казвам тези неща публично, дори ми забранява да говоря за това. Но само той със своя героизъм може да играе така, преодолявайки всяка контузия или болка и винаги давайки всичко от себе си. Не го казвам, защото ми е съпруг, но той е най-добрият централен защитник в света. Казах.", категорична е Шакира, с което за пореден път демонстрира подкрепата си към Жерар Пике. 

Шакира, Жерар Пике и как футболистът помага на певицата за песните ѝ

Как Пике помага на Шакира за песните ѝ

Искрено и лично

Преди седмица тя отново използва социалните мрежи, за да се похвали с постиженията на половинката си с още по-силни е емоционални думи, идващи дълбоко от сърцето ѝ. 

"600 мача. Не мисля, че бих била в състояние да направя 600 концерта. Твоите постижения са безпрецедентни. Историята е непрекъснато настояще и ти си тук, за да продължиш да изковаваш своята, на твоя клуб, нашата и на бъдещите поколения. Ти си направен от материал, който само Бог знае и за мен си най-добрият пример за борба, постоянство и искреност за нашите деца. Тези години с теб осъзнах, че си дошъл на този свят, за да промениш парадигмите. Остава ти толкова много да ни дадеш. Във футбола и в толкова много други аспекти на твоя необикновен живот. Защото няма, нито ще има друг Жерар Пике. Изключително човешко същество", пише Шакира в своя Instagram.