Преди три месеца Серина Уилямс стана майка за втори път. След като бившата тенисистка роди Адира Ривър, заедно със съпруга ѝ Алексис Оханян вече са родители на две момиченца.

Анна Курникова и Серина Уилямс отново заедно - какво събра двете тенисистки след 21 години

Анна Курникова и Серина Уилямс отново заедно - какво събра двете тенисистки след 21 години

Усмивки от новите ленти

Първородната ѝ дъщеря Олимпия е вече на шест години. В скорошни интервюта Серина Уилямс е споделяла, че малката наистина много е искала да бъде по-голяма сестра и сега, когато това е факт, е много щастлива и грижовна.

В TikTok пък 23-кратната носителка на Големия шлем често разкрива малко повече от ежедневието си като майка на две деца. Докато в някои от видеата си тя представя нещата по-безгрижни, то в други не се притеснява да показва и суровата реалност, като моментите, в които ѝ е трудно да изцежда кърма.

Сега Серина Уилямс отново е откровена за по-предизвикателните моменти, с които се сблъсква.

В X (преди Twitter) тя е споделила пост, в който пише, че не се чувства добре. Очевидно обаче не става въпрос за нещо притеснително или сериозно, защото тенисистката допълва, че е нормално човек от време на време да се чувства и по този начин.

"Никой не се чувства добре всеки ден. Ако днес не се чувствате добре, аз съм с вас. Винаги има утре. Обичам ви", пише още тя в поста си.

Още със следващата си публикация обаче, Серина Уилямс разкрива какво има силата да върне доброто ѝ настроение. И отговорът очевидно се крие в семейството, съдейки по снимката, която е споделила.

Серина Уилямс и снимката по бански, която не очаквахме

Снимката по бански, която не очаквахме от Серина Уилямс

Доза мотивация

На кадъра виждаме тенисистката, гушнала тримесечната си дъщеричка, а посланието гласи: "Това ме прави толкова щастлива."