Серина Уилямс може и да се "пенсионира" от професионалния тенис, но това не значи, че няма да чуваме повече за нея. Напротив - като истински шампион тя знае как да привлече вниманието към себе си.

Момче или момиче ще е второто дете на Серина Уилямс и Алексис Оханян

Момче или момиче - прогнозата за пола на второто дете на Серина Уилямс

Какво смята бащата

По време на тазгодишната МЕТ гала тя и съпругът й Алексис Оханян обявиха, че очакват второто си дете. Двамата вече са родители на петгодишната Олимпия. И ето че семейството се е отдало на ваканция в Италия.

Именно от там е снимката, която Серина публикува в официалния си профил в Instagram. На нея я виждаме в прилепнала черна рокля, а текстът към фотографията наистина е забавен. "Внимание: нещата не винаги са такива, каквито изглеждат. Наистина се опитвам да разбера дали бебето е отпред... или отзад."

Втората снимка от публикацията й я показва в профил, където виждаме както наедрялото й коремче, така и еднакво заоблените й задни части. Много от коментиралите публикацията й благодариха за хумора и откровеността.

Три дни по-рано съпругът й публикува поредица от постове, на които го виждаме с малката Олимпия по време на ваканция във Франция. Твърде вероятно е семейството да е предприело европейско пътуване преди появата на четвъртия му член.