В последните години акцентът в живота на Серина Уилямс трайно се измести от кариерата към семейството. 42-годишната тенисистка е щастливо омъжена и майка на две момичета, второто от които роди само преди два месеца. Това обаче не й пречи вече да се върне към тренировките, за да може скоро да се чувствам отново добре в кожата си.

Серина Уилямс и Алексис Оханян споделиха щастлива новина

Серина Уилямс го направи отново

Тенисистката и половинката ѝ имат повод за празник

Наскоро Уилямс сподели снимка от личния си фитнес, на която виждаме, че компания й прави по-голямата й дъщеря Олимпия. А от описанието разбираме, че спортистката си е поставила за цел отново да стегне коремните си мускули след двете раждания.

Дали за собствена мотивация или по някаква друга причина, Серина публикува като стори в профила си в Instagram и своя стара снимка по бански и отбеляза, че тя е от едно "много по-различно време" от нейния живот - вероятно преди 15-20 години.

Снимка 637385

Източник: Instagram / Serena Williams

Е, да, тенис звездата със сигурност сега не изглежда по този начин, но пък има привилегията да е майка. А и сме сигурни, че съпругът й Алексис Оханян си я обича и такава.

Серина Уилямс, Gatorade, съветът срещу дехидратиране и трикът, за който феновете ѝ са благодарни

Серина Уилямс накара всички да ѝ благодарят

Съвет две в едно

Спортният дух на Уилямс обаче няма да й даде мира, докато не влезе отново в най-добрата възможна форма. А тогава може да се престраши да публикува и актуална снимка по бански.