Феновете на тениса бяха въодушевени да видят как Серена Уилямс се събира отново с Анна Курникова. 21 години след последната им среща на корта двете тенисистки отново се срещнаха, но не за мач, а за да се забавляват заедно на концерт. 

Енрике Иглесиас в началото на кариерата си - какво си спомня сестра му Чабели Иглесиас

Какво сподели Чабели Иглесиас за брат си Енрике Иглесиас

Имал ли е проблеми изпълнителят с известния си баща Хулио Иглесиас

Преди броени дни Уилямс присъства на концерта на Енрике Иглесиас, Рики Мартин и Питбул в Kaseya Center в Маями, Флорида. На събитието бяха и холивудската актриса Ева Лонгория, както и бившата руска тенисистка и дългогодишна партньорка на Енрике - Анна Курникова.

Уилямс сподели най-интересното от излизането си в социалните мрежи. Видео компилацията показва задкулисната среща на тенис легендата с артистите. Тя също беше видяна да позира за снимка с Курникова и Енрике. "Прекарах си страхотно на шоуто на Рики Мартин, Енрике Иглесиас и Питбул. Аз съм любител на латино музиката за цял живот. Благодаря, Рики", написа Серина Уилямс в Instagram, като не забрави да тагне Курнукова и Лонгория.

Феновете бързо забелязаха съвместната поява на Уилямс с Курникова и не пропуснаха да споделят чувствата си на радост. "Тази снимка показва повече от 20 години приятелство и любов. Енрике Иглесиас със съпругата си Анна Курникова и тенисистката Серина Уилямс с нейната приятелка.Каква любов", написа един фен.

Междувременно наскоро Енрике Иглесиас сподели пред People някои подробности за връзката му с Анна Курникова, която продължава от 21 години. Романтичната им история започва още през 2001 г, когато двамата се запознават покрай участието на бившата тенисистка в музикалния видеоклип на "Escape".

Любовта на Енрике Иглесиас и Анна Курникова 21 години по-късно - каква е тайната на връзката им

Енрике Иглесиас и Анна Курникова - вече 21 години влюбени и неразделни

Певецът откровено за връзката им

За този момент певецът разкрива, че е променил живота му по начини, за които дори не си е и помислял. Латино звездата разказва още, че заедно с Курникова са "израснали" заедно под светлината на прожекторите и това е поставило доста солидна основа на връзката им.