От почти един месец семейство Петканови са горди родители на момченце, което решиха да кръстят Габриел. 

Семейство Петканови и раждането на първото им дете

Александра Петканова стана майка

Да им е честито

И понеже да си майка не е лесно и отнема доста време, Александра Петканова реши да поднови канала си в YouTube, за да може да качва влогове за най-различни неща. 

Като част от тези неща дойде и пародията ѝ на песента на Папи Ханс - "Кекс". Сега обаче е решила да направи видео на по-сериозна тематика. То се казва "Историята за раждането на Габриел" и в него Александра Петканова разкрива интересни факти около бременността си. 

Петканова споделя, че миналата година, след като е прекарала две седмици в Сингапур по работа, е усетила, че иска да бъде майка. След семейно обсъждане с Даниел са стигнали до решението да започнат опитите. 

В началото се е съмнявала, че ще им се получи лесно, защото преди това е имала здравословни проблеми заради лишенията, на които се е подлагала в името на фигурата си. 

Семейство Петканови с първи снимки на бебето

Семейство Петканови с първи снимки на бебето

И защо Даниел Петканов не е можел да вижда сина си на живо

Но противно на очакванията, забременяла е лесно, а за цялата бременност е качила 11 килограма. Александра Петканова завършва с това, че е родила по естествен път и го препоръчва, защото според нея възстановяването е много по-бързо.