Откакто потвърдиха връзката си в края на миналата година, Селена Гомес и новото ѝ гадже Бени Бланко не спират да показват любовта си. Правят го с нежни жестове един към друг, когато посещават различни събития заедно, както и дори когато са си просто вкъщи и си готвят например.

Селена Гомес и Бени Бланко с провокативна снимка в социалните мрежи

Провокативната снимка на Селена Гомес и Бени Бланко

Любовта витае във въздуха

Очевидно е, че певицата е влюбена и това няма как да не се отрази и на новата ѝ музика. Преди седмица тя обяви, че пуска новото си парче "Love On". А то излиза още утре, 22 февруари, пише E! News.

Часовете преди това да се случи обаче Селена Гомес е прекарала не къде да е, а в града на любовта - Париж. Съвсем тематично, съдейки по заглавието на новата ѝ песен и романтичните емоции, на които се е отдала в последно време.

В Instagram профила си певицата е качила няколко доста секси снимки от френското си пътуване. На първата от тях я виждаме на фона на Айфеловата кула, докато се разхожда из града, облечена с къса черна рокля и кожено яке.

На втория кадър Селена е вече някъде на закрито, заела предизвикателна поза, а на третия е дори още по-провокативна, снимана във ваната, само по балончета пяна.

Селена Гомес и признанията за това как се е променило тялото й

Кой обсъжда теглото на Селена Гомес

Признанията на певицата

От последните две снимки пък става ясно, че певицата е имала време да разпусне и типично по френски, пиейки кафе и хапвайки кроасан.