След като през миналата година Селена Гомес за известно време се беше "скрила" от общественото внимание, не се появяваше по събития и не публикуваше в социалните мрежи, сега тя е по-активна от всякога.

Селена Гомес и Бени Бланко - как се развива връзката им

Когато Селена е сигурна, че е намерила любовта

И всички около нея са на същото мнение

Последно я видяхме на наградите Еми, където 31-годишната певица и актриса беше облечена в доста смела полупрозрачна рокля. Освен това гордо демонстрираше новата си любов с Бени Бланко пред всички.

Селена има 429 милиона последователи в Instagram, които са свикнали на доста откровените й публикации. Последно тя публикува в стори две свои снимки по бански. "Днес осъзнах, че никога повече няма да изглеждам така", написа тя към ранен свой кадър, на който е доста слаба в бански половинки.

Снимка 650293

Източник: Instagram/selenagomez

След това актрисата от Only Murders in the Building публикува и друга снимка по-бански, която очевидно е скорошна. "Не съм съвършена, но съм горда, с това, което съм. Понякога забравям, че е ок да съм себе си", написа тя към него.

Снимка 650292

Източник: Instagram/selenagomez

Селена Гомес често получава онлайн критики за това, че не е достатъчно слаба за стандартите на изпълнителка от нейния калибър. "Честно - не ми пука какви килограми съм. Хората ще ме обсъждат както и да изглеждам", коментира тя в TikTok Stories.