Селена Гомес забавя правенето на музика и насочва вниманието си към актьорството. 31-годишната актриса и певица разкрива плановете за кариерата и целите си в ново интервю.

Селена Гомес и срещите - има ли мъж в живота ѝ в момента

Какво се случва с личния живот на Селена Гомес

Ето какво знаем

"Чувствам, че имам още един албум в себе си, но вероятно бих избрала само актьорството след това", казва Гомес в последния епизод на подкаста SmartLess, когато я питат за двете й страсти и бързо добавя: "Искам да се отпусна, защото съм уморена. Исках да бъда актриса, никога не съм възнамерявала да бъда певица на пълен работен ден, но очевидно това хоби се е превърнало в нещо друго."

"Не мисля, че съм най-добрата певица, но знам как да разказвам истории и обичам да мога да правя песни", продължава тя.

Снимка 647955

Източник: GettyImages

Звездата от "Убийства в сградата" обяснява в подкаста как е започнала нейната музикална кариера и как в крайна сметка е трябвало да жонглира както с пеенето, така и с актьорството.

"Започнах да се забавлявам много с музиката и след това турнето беше наистина забавно", казва звездата пред домакините Уил Арнет, Джейсън Бейтман и Шон Хейс. "Но по същото време правех моето телевизионно шоу "Магьосниците от Уейвърли Плейс" и просто го намерих също за много забавно, така че просто продължих."

Селена Гомес и Бени Бланко - какво знаем за връзката им

Селена Гомес намери най-добрия мъж

Певицата ядоса феновете си

Тя признава също, че оттогава нейната перспектива се е променила. "Но колкото повече остарявам, толкова повече ми се иска да намеря нещо, на което да се спра", предават думите на звездата от Variety.

Снимка 647956

Източник: GettyImages

Изпълнителката на "Single Soon" също разказа за проблемите с психичното здраве, които е имала след претоварване и как се е наложило да отмени турне заради това. "Обичам да работя и това ме разсейва от лошите нещо, но понякога ми идва в повече", разкрива още Селена.

Тя се връща назад във времето и си спомня как е започнала да се интересува от музика, докато е участвала в "Магьосниците от Уейвърли Плейс" - нейната пробивна роля в Disney Channel.

Селена Гомес с нова серия от Rare Beauty и с прозрачно горнище

Селена Гомес по прозрачно горнище

Важно е да привлече вниманието

"Disney е, може да се каже, машина и по някакъв начин настоятелно изисква да знам как да пея, за да мога да изпея тематичната песен. Те знаят как да опаковат някого и да го превърнат в тройна заплаха", категорична е тя.