Напоследък твърденията около личния живот на Селена Гомес са доста противоречиви. Първо се говори, че е щастливо необвързана, а след това я виждаме да се целува с някой популярен мъж като Зеейн Малик. Подобна е и ситуацията в момента - както знаехме, че е сама, така изведнъж с изненада разбираме, че май не е точно така.

Селена Гомес и срещите - има ли мъж в живота ѝ в момента

Какво се случва с личния живот на Селена Гомес

Ето какво знаем

Преди дни певицата и актриса призна в социалните мрежи, че има връзка с музикалния продуцент Бени Бланко. Тя публикува на стори в профила си снимка със своя нов любим, с която предизвика разнопосочни коментари. 

На тях Гомес отговори, че вече е свикнала да чува какво ли не по техен адрес, защото вече са минали шест месеца, откакто са заедно. Затова и не е ядосана на феновете за реакцията им, както я обвиниха някои.

Освен това певицата призна за Бланко, че е "най-добрият", с когото е била до този момент, и това е категоричен факт. Доказателство за него е и новото й бижу - пръстен с първата буква на любимия й, който не спира да носи напоследък.

Селена Гомес и негативните реакции след позицията й за конфликта между Израел и Хамас

Селена Гомес - поредната мразена заради конфликта между Израел и Хамас

Грешният ход, с който разгневи милионите си последователи

Докато Селена Гомес приема по-емоционално ситуацията, Бени Бланко демонстрира по-скоро ирония. Той публикува в профила си забавни снимки и дори се сравнява с бившия на любимата си Джъстин Бийбър, вероятно защото знае, че е много по-добър от него.