От наистина много време чакахме третия сезон на "Наследници", но дългото и мъчително чакане приключи, защото първият епизод е вече наличен в HBO GO.

"Наследници", HBO и какво да очакваме от трети сезон на сериала

Какво да очакваме от третия сезон на "Наследници"

Семейство Рой е във война с неясен изход и победител

Отново ще можем да гледаме какво се случва със семейство Рой и отново ще можем да видим Сара Снук в ролята на Шивон. И ако пускането на сезона е достатъчен повод за феновете на актрисата да празнуват, то има и още един.

В интервю за Vogue Австралия Снук казва, че вече е омъжена жена. Да, не само ние сме изненадани, но и всички, защото актрисата до момента не е споменавала нищо за сватба.

Няма как да е, защото се оказва, че се е омъжила за най-добрия си приятел - Дейв Лоусън. Пред списанието Снук споделя, че с Лоусън са приятели от 2014 г., прекарвали са много време заедно, дори са живели заедно, но всичко между тях е било платонично.

Наградите Еми 2020, Сара Снук и наградата от фолио, която актрисата спретна

Актрисата, която си направи награда от... фолио

Сара Снук си спечели още точки в актива

Но в началото на 2020 г. пандемията ги е заварила в Мелбърн, където всъщност са разбрали, че могат да бъдат повече от приятели. Така се е и случило, като Сара Снук казва, че на Хелоуин му е предложила да се оженят. А през февруари са си казали "да" в задния двор на къщата ѝ, обградени само от най-близките, пише People.